Op zoek naar leuke koopjes?  Hier vind je ze!
Terug naar ons blog

Mijn eerste blog

Gepubliceerd op:

25 maart 2018

Jeej! Mijn eerste blog!
Ik wil jullie meenemen naar een kijkje achter de schermen bij I Luf Stuff.

A lot is going on!

Maar waar begon het nou eigenlijk?

12 maart 2016 werd onze tweede dochter Mette geboren, net als onze oudste dochter Annemie (zij werd met 33 weken geboren), werd ook Mette 5 weken te vroeg geboren. Het voelde als thuiskomen op de kinderafdeling in Heerenveen en we hoopten ook haar met een week of 3 mee naar huis te mogen nemen. Helaas liep dit totaal anders en zaten we 8 dagen na haar geboorte in het UMCG met een meisje dat leed aan één van de meest zeldzame stofwisselingsziekten. 2 dagen later moesten we besluiten dat het genoeg was, Mette had gestreden als een leeuw, ze kon niet meer..

Na een maand met zwangerschapsverlof thuis te hebben gezeten met een dreumes van 1,5 jaar, maar zonder ons kleine meisje Mette, besloot ik dat ik iets moest gaan doen. Babynestjes naaien, voor bekenden in mijn omgeving.

Heerlijk, even mijn hoofd leeg maken!

Maar van een babynestje, werd het een babygym, een jurkje, een broekje, etc..

I Luf Stuff was geboren!

Nu 2 jaar later, ben ik nog altijd ontzettend dankbaar dat I Luf Stuff een succes is en ik nog altijd mensen mag blijmaken met mijn handgemaakte items! Ik realiseer me elke dag weer, dat zonder Mette haar overlijden (natuurlijk had ik haar liever bij me gehad!), er geen I Luf Stuff zou zijn!

Nog elke dag groeit de webshop, zo hard, dat het voor mij soms lastig is bij te benen met 2 jonge kinderen.
Om I Luf Stuff nog beter te laten groeien, ben ik achter de schermen druk bezig om een collectie te ontwerpen.

Volgende week zal ik jullie meer vertellen!

Veel liefs, Nathalie

0
0
Je winkelmand
Je winkelmand is leegTerug naar winkel
Calculate Shipping